Petrus Schroderuksen joulukiertue ”Taas kaikki kauniit muistot”/ Muutoksia kiertueeseen

Korona-tilanteen heikentyminen on johtanut siihen, Petrus Schroderuksen joulukiertueen kaikkia konsertteja ei voida toteuttaa.
Tornion, Kuhmon ja Nivalan konsertit joudumme valitettavasti perumaan.
Oulun (26.11.), Seinäjoen (2.12.), Kajaanin (11.12.), Iisalmen (15.12.) ja Kokkolan (19.12.) konsertit järjestetään suunnitellusti.

Kaikissa kaupungeissa, joissa on asetettu Korona-pandemian takia rajoitteita yleisötilaisuuksien järjestämiselle, otamme käyttöön koronapassin, eli EU:n digitaalisen koronatodistuksen. Todistuksen esittäminen kirkon ovella on yli 16-vuotiaille edellytys sisään pääsyyn.
Tällä tavoin pystymme luomaan konserttitilanteesta mahdollisimman terveysturvallisen kaikille osallistujille.

Mikäli jo lipun ostanut ei halua koronapassia käyttää, palauttaa Lippupiste pääsylippurahat Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti.
Lipun hinnan palautuksia voi hakea 31.12. 2021 saakka.

Peruuntuneiden konserttien osalta lipun hinta palautetaan Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Lipun voi myös halutessaan käyttää sellaisenaan johonkin Petruksen joulukiertueen toisen paikkakunnan konserttiin.

Toivomme, että mahdollisimman monet lähtevät liikkeelle ja osallistuvat konsertteihimme. Yhteinen kohtaaminen ja kokeminen kauneimpien joululaulujen ja Petruksen upeiden tulkintojen äärellä on parasta lohtua ja iloa tämän päivän haasteisiin ja syksyn pimeyteen.

Lisätiedot:

Jan Hultin
HeartBrain Oy
0400483578
jan.hultin@heartbrain.fi

Joulukiertue – Taas Kaikki Kauniit Muistot

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>